Klantenservice 070-3638398

Huur de Eventfotobox!

Welkom bij Eventfotobox! Bij ons kun je terecht voor de verhuur van onze Eventfotobox, waarmee je iedere feestelijke aangelegenheid nog feestelijker maakt! Want wat is er nu leuker, dan het maken van selfies door je gasten zelf, tegen een achtergrond, die past bij jouw evenement, huisstijl of feestthema?


Wat is de Eventfotobox?

Met de Eventfotobox maken de gasten van je bruiloft, jubileumfeest, personeelsfeest, receptie, productpresentatie of beurs hun eigen selfies voor een groene achtergrond, een zgn. green-screen.
In overleg met ons wordt een achtergrond bepaald waartegen je gasten worden gefotografeerd. Deze wordt direct digitaal in de foto geplaatst, op de plek van de groene achtergrond. Dit kan van alles zijn: van tropische reisbestemming tot een foto van een bedrijfspand en van een kerstdecor tot een foto van het bruidspaar zelf! Vrijwel ieder idee is uitvoerbaar. De foto wordt direct geprint en is met enkele seconden klaar. De foto kan worden voorzien van een persoonlijke tekst of bedrijfslogo.

Wat maakt de Eventfotobox zo leuk?

Het leukste zijn de verraste gezichten, zodra de foto na luttele seconden uit de kiosk komt! De reacties zijn vaak hilarisch en dat draagt bij aan het succes van het feest. Omdat de foto’s direct klaar zijn, hebben je gasten direct een geweldige herinnering aan de feestelijkheden. Er zal nog lang worden nagepraat over je bruiloft, beurspresentatie of open dag!

Waar staat de Eventfotobox zoal?

Onze Eventfotobox wordt ingezet bij:

  • Bruiloften
  • Recepties
  • Jubilea
  • Bedrijfsfeesten
  • Beurspresentaties
  • Open dagen
  • Winkelopeningen
  • Braderieen en straatfeesten
  • School- en examenfeesten

Wat komt er kijken bij de huur van de Eventfotobox?

Voor de plaatsing van de Eventfotobox hebben we ca. 3×3 meter vloeroppervlak nodig en 1 stopcontact. De groene achtergrond kan het beste tegen een muur worden geplaatst. Binnen 30 tot 45 minuten na aankomst op de locatie is de Eventfotobox klaar voor gebruik. Een aantal dagen ervoor willen we graag weten wat het karakter van het evenement of het thema van het feest is. We kunnen dan overleggen over een geschikte, verrassende achtergrond. Met een zgn. ‘overlay’ kunnen we een tekst, datum of logo op de voorgrond plaatsen.

Hoe werkt de Eventfotobox in de praktijk?

Zodra de Eventfotobox eenmaal staat werkt het systeem eigenlijk helemaal zelfstandig. Aan de voorzijde bevindt zich een touchscreen monitor, waarop de gasten een keuze kunnen maken uit 3 verschillende achtergronden. Na het ‘dubbelklikken’ op 1 van de 3 keuzes heeft men ca. 6 seconden de tijd om voor het groene scherm te gaan staan. Daarna wordt de foto gemaakt en verschijnt het resultaat op het beeldscherm. De foto wordt nu automatisch afgedrukt door de ingebouwde printer en valt in het opvangbakje aan de zijkant van de Eventfotobox.

Wat kost het huren van de Eventfotobox?

De huur van de Eventfotobox is altijd maatwerk. Zo hangt het af van het tijdstip, de locatie, de duur van het evenement, het aantal te verwachten gasten en vanzelfsprekend uw persoonlijke wensen. U kunt ervoor kiezen om een vast aantal foto’s af te spreken of een bepaalde tijdsduur, waarbij het aantal foto’s onbeperkt is.
Neem voor een passend voorstel contact met ons op of kom langs in de winkel. U kunt de Eventfotobox -indien niet verhuurd- dan direct in werkelijkheid zien.

Ontwerpen van een passende achtergrond en een overlay

We besteden veel zorg aan het ontwerpen van 3 verschillende layouts, die we voorprogrammeren in de Eventfotobox. In nauw overleg zoeken we naar geschikte afbeeldingen, maar wellicht heeft u zelf wel passende foto’s of taferelen, die passen bij het thema. Op verzoek maken we ook een ‘overlay’ die op de voorgrond van de foto wordt geplaatst. Daar kan een bedrijfslogo, datum of andere tekst in staan. De overlay kan overal op de foto worden geplaatst.

De Eventfotobox

You are donating to : Greennature Foundation

How much would you like to donate?
$10 $20 $30
Would you like to make regular donations? I would like to make donation(s)
How many times would you like this to recur? (including this payment) *
Name *
Last Name *
Email *
Phone
Address
Additional Note
paypalstripe
Loading...