Klantenservice Den Haag 070-3638398 Voorburg 070-3863519

Focus Blogs

Productnieuws
28
okt

H&Y filters

Nieuw in ons assortiment zijn de grijsverloop- en polarisatiefilters van H&Y. Dit nieuwe filtersysteem bestaat uit de K-Series filter-houder, polarisatie- en grijsfilters en grijsverloopfilters. Belangrijke eigenschap van deze hoogwaardige filters is de onverwoestbaarheid van het Gorilla III glas. Het is echt niet kapot te krijgen! De grijsverloopfilters zijn 100×150 mm groot en zijn magnetisch, waardoor ze snel en betrouwbaar op de filterhouder kunnen worden geplaatst.

De verschillende filters zijn met elkaar te combineren. Bij de filterhouder wordt een polarisatiefilter meegeleverd, alsmede verloopringen in 67, 72, 77 en 82 mm. Uiteraard kunnen eigen verloopringen naar kleinere maten gebruikt worden. Naast de grijsverloopfilters in diverse gradaties zijn er ook de zgn. Reverse filters. deze verlopen van helder naar grijs, terwijl de bovenzijde weer lichter wordt. Ideaal bij het fotograferen van een zonsondergang, waarbij de bovenzijde van de opname weer donkerder wordt. Een bijzonder filter is ook het PureNight nachtfilter. Daarmee wordt gele of oranje ‘lichtvervuiling’ tegengegaan voor een natuurgetrouwer beeld, zonder dat steeds de witbalans moet worden aangepast.

Indien je al gebruik maakt van een dergelijk filtersysteem met 100×100 mm of 100×150 mm filters is het goed te weten, dat er ook magnetische frames verkrijgbaar zijn waar deze filters precies in passen, zodat deze ook in het H&Y filtersysteem te gebruiken zijn. Het H&Y filtersysteem is binnenkort leverbaar , maar nu reeds te bestellen in de webshop.

Leave a Reply

You are donating to : Greennature Foundation

How much would you like to donate?
$10 $20 $30
Would you like to make regular donations? I would like to make donation(s)
How many times would you like this to recur? (including this payment) *
Name *
Last Name *
Email *
Phone
Address
Additional Note
paypalstripe
Loading...