Klantenservice 070-3638398

Probeerservice

Ringfotofocus.nl werkt samen met Probeerservice.nl

Probeerservice.nl is een initiatief van de importeur van diverse objectiefmerken, zoals Tamron, Samyang, Zeiss, Lensbaby en Xeen. Via Probeerservice.nl is het mogelijk om het objectief van uw dromen eerst uitvoerig aan de tand te voelen alvorens tot aankoop over te gaan.

Hoe werkt het?

Ga naar de website van Probeerservice.nl en selecteer de door u gewenste lens in de door u gewenste vatting. Reserveer het objectief voor de periode, die u het beste schikt. U betaalt vervolgens online een bescheiden huurbedrag.

Wat is het voordeel?

Als u na het huren van de lens via Probeerservice.nl besluit dezelfde lens bij ons te kopen, ontvangt u het huurbedrag, dat u heeft betaald weer terug! Hierbij geldt, dat aankopen binnen 14 dagen na de huurperiode 100% wordt vergoed en tussen 14 en 30 dagen 50% wordt vergoed. Indien u langer dan 30 dagen na de huurperiode tot aankoop over gaat, is er helaas geen vergoeding van de huurprijs mogelijk.

Waarom kopen bij Ringfotofocus.nl?

Als u een objectief bij ons aanschaft, betaalt u nooit teveel. We houden de prijzen van onze concurrenten scherp in de gaten. U ontvangt bovendien maar liefst 5 jaar garantie en u weet zeker, dat het product geleverd is door de Nederlandse importeur.

You are donating to : Greennature Foundation

How much would you like to donate?
$10 $20 $30
Would you like to make regular donations? I would like to make donation(s)
How many times would you like this to recur? (including this payment) *
Name *
Last Name *
Email *
Phone
Address
Additional Note
paypalstripe
Loading...
| Pasfoto's zonder afspraak | Direct klaar | Ook voor aanvragen nieuw rijbewijs via het RDW |
+