Klantenservice 070-3638398

Focus Blogs

Productnieuws
18
sep

Sigma-Lensproeverij

Eind oktober doet de populaire Sigma Lenzenproeverij onze regio aan! Samen met twee Ringfoto collega’s uit de regio bieden we vanaf eind oktober drie weken achterelkaar de mogelijkheid om een brede selectie van Sigma objectieven in de praktijk te testen met uw eigen camera! De demonstratie objectieven van Sigma zijn tijdens de drie weken van de lenzenproeverij beurtelings beschikbaar op de volgende loaties:

  • 29-30-31 oktober: Ringfoto Ben Hofland, Naaldwijk
  • 5-6-7 november: Ringfoto Focus, Den Haag
  • 12-13-14 november: Ringfoto Filippo, Leiderdorp

Om ervoor te zorgen, dat we de door u gewenste lens met de lensvatting van uw camera ook daadwerkelijk voor u beschikbaar hebben, kunt u middels een reserveringsformulier aangeven op welke dag en in welk tijdslot u over het betreffende objectief kunt beschikken. U kunt binnen het afgesproken tijdslot zelf met het objectief op pad. We vragen daarbij wel om een borgstelling (in overleg)

Met de Sigma Lenzenproeverij heeft u een unieke gelegenheid om het objectief van uw dromen te kunnen testen in de praktijk. Als u besluit de lens aan te schaffen, geldt t/m 30 november 2020 een speciale actiekorting van 10%!
U kunt nu al het objectief van uw keuze reserveren op onze reserveringspagina. U leest daar ook alle ins en outs over deze activiteit.

Leave a Reply

You are donating to : Greennature Foundation

How much would you like to donate?
$10 $20 $30
Would you like to make regular donations? I would like to make donation(s)
How many times would you like this to recur? (including this payment) *
Name *
Last Name *
Email *
Phone
Address
Additional Note
paypalstripe
Loading...