Klantenservice 070-3638398

Winkelnieuws

Nieuws over de vestiging in Voorburg

Voorburg, 1 januari 2020

Beste klanten van Ringfoto Focus Voorburg,

Allereerst wil ik iedereen een heel mooi, gezond, gelukkig en succesvol 2020 wensen. Een jaar waarin weer veel zal gaan gebeuren maar waarin ik hoop dat we ons zullen concentreren op zaken die echt van belang zijn. Aandacht, liefde, begrip en ruimte bieden voor onze medemens maar zeker ook concentratie op een schonere leefomgeving waarin de belangen van natuur en een gezonder milieu echt inhoud gegeven zal gaan worden.

Een hele grote verandering voor mij persoonlijk is de beslissing om te stoppen met mijn winkel op het Koningin Julianaplein. Ik heb daartoe besloten omdat het de afgelopen jaren steeds moeilijker werd een kleine winkel rendabel te houden. Uiterlijk 30 juni is de winkel definitief gesloten.

Maar dat betekent niet dat ik stop! Want samen met mijn collega’s van de winkel aan de Thomsonlaan 96 gaan we de krachten bundelen om nog completer en slagvaardiger voor natuur- en fotografieliefhebbers klaar te staan. Ik zal jullie met mijn specialisatie in verrekijkers en telescopen graag van dienst zijn. We hebben allerlei leuke en inspirerende plannen op dat gebied!

De komende periode zal ik meer berichten over de nieuwe plannen en uiteraard ook mooie opruimingsaanbiedingen via Facebook met jullie delen, hou het dus in de gaten!

Rob ter Ellen
Eigenaar Ringfoto Focus Voorburg

You are donating to : Greennature Foundation

How much would you like to donate?
$10 $20 $30
Would you like to make regular donations? I would like to make donation(s)
How many times would you like this to recur? (including this payment) *
Name *
Last Name *
Email *
Phone
Address
Additional Note
paypalstripe
Loading...
Open van 09.00 uur (ma. 11.00 uur) tot 17.30 uur, zaterdag tot 17.00 uur | Pasfoto's zonder afspraak
+