Klantenservice 070-3638398

Canon EOS Roadshow

Kom naar de Canon EOS Roadshow!

Op vrijdag 31 mei 2024 organiseren we in samenwerking met CANON de EOS Roadshow, waarbij je kunt kennismaken met het uitgebreide assortiment spiegelloze systeemcamera’s uit de Canon EOS R serie. Deelname aan de Canon EOS Roadshow is gratis. Je kunt je aanmelden voor een ochtendsessie en een middagsessie, waarin een Canon Professional je alles zal vertellen over het EOS R systeem. Uiteraard kun je de producten zelf uitgebreid testen tijdens de “touch & try”  en kun je al je vragen afvuren op de Canon ambassadeur. Vanzelfsprekend zorgen we voor een prachtige aanbieding voor deelnemers aan de Canon EOS Roadshow op 31 mei! Kijk voor je aanmelding onder aan deze pagina.

Groot assortiment EOS R camera’s

Het EOS R camera systeem bestaat uit een groot aantal camerabody’s. Voor iedere fotograaf is er een geschikte camera bij. Kies je voor compact en licht voor een scherpe prijs? Dan ga je voor de EOS R100, R10 of R50. Is snelheid meer je ding? Ga dan voor de EOS R7. En wil je optimale kwaliteit en mogelijkheden bij portret- en reportagefotografie? Dan kies je voor de EOS RP, R8 of R6 II. Uiteraard kunnen alle camera’s gecombineerd worden met het hele EOS R objectieven assortiment.

Grote keus uit objectieven!

Waar er gekozen kan worden voor een brede selectie camera’s, is het EOS R lenzenassortiment zo mogelijk nog groter! Er is voor iedere fotograaf een gedroomd objectief, die past bij je favoriete onderwerpen. Canon heeft groothoek-, macro-, portret- en telezoomobjectieven in verschillende lichtsterkten. Tijdens de EOS Roadshow kun je vele objectieven zelf uitproberen en ervaren.

Alle EOS objectieven zijn bruikbaar!

Misschien werk je al langer met Canon EOS camera’s en heb je inmiddels een mooie set objectieven verzameld voor op je EOS DSLR camera. Ook dan is de overstap naar een Canon EOS R camera zeer lonend! Met de EF-EOS R adapter zijn alle Canon objectieven bruikbaar op je nieuwe EOS R camera. Je levert dan geen kwaliteit of lichtsterkte in. Het brandpunt blijft ook gelijk. Tijdens de EOS Roadshow leggen we je graag uit hoe het werkt.

Verbind je EOS met je smartphone!

Wist je dat alle Canon EOS R camera’s de mogelijkheid hebben om draadloos met je smartphone te communiceren? Via een speciale Canon App verzend je de foto’s naar je telefoon en kun je ze gemakkelijk delen of opslaan in de Cloud. Het is ook mogelijk om je smartphone als afstandsbediening te gebruiken. Ideaal bij groepsfoto’s of bij macrofotografie! Tijdens de EOS Roadshow laten we graag zien hoe gemakkelijk het werkt.

Kom jij op 31 mei 2024 ook naar de Canon EOS Roadshow?

De Canon EOS Roadshow start met een presentatie door de Canon EOS R ambassadeur van ca. 45 minuten. Omdat we tijdens de EOS Roadshow genoeg ruimte en aandacht voor je vragen willen hebben en een ieder voldoende gelegenheid om te testen willen geven, is het aantal plaatsen beperkt. Je kunt reserveren voor de ochtendsessie of de middagsessie.

Aanmelding Canon EOS Roadshow

Meld je hier aan voor deelname aan de Canon EOS Roadshow op 31 mei 2024 in onze winkel aan de Thomsonlaan 96 in Den Haag.

Naam(Vereist)
E-mailadres(Vereist)
Ja, ik kom naar de Canon EOS R Roadshow op 31 mei!(Vereist)

You are donating to : Greennature Foundation

How much would you like to donate?
$10 $20 $30
Would you like to make regular donations? I would like to make donation(s)
How many times would you like this to recur? (including this payment) *
Name *
Last Name *
Email *
Phone
Address
Additional Note
paypalstripe
Loading...