Klantenservice 070-3638398

Pasfoto’s

Welkom zonder afspraak!

Pasfoto’s voor alle doeleinden

We maken pasfoto’s voor alle toepassingen! Dus zowel voor officiele zaken als een paspoort, ID kaart, visum of rijbewijs*, als ook voor school, sportclub, museum jaarkaart of sollicitatie! En natuurlijk ook zomaar, voor in de portemonnee van oma, moeder of vriend(in)! In Den Haag zijn wij het adres voor de beste pasfoto’s! *Lees de banner hier rechts.

RDW Erkend

Onze pasfotoservice heeft een officiele RDW erkenning, waardoor wij voor de digitale aanlevering van uw pasfoto voor uw rijbewijs bij het RDW kunnen zorgdragen. In de kolom hier rechts leest u de de aanvraag in zijn werk gaat. Het is niet mogelijk om zelf een digitale pasfoto te uploaden voor een rijbewijsaanvraag. Dat dient altijd door ons te worden gedaan.

Officiele eisen

Voor een aantal toepassingen, zoals het paspoort en het rijbewijs gelden een aantal eisen waaraan
een pasfoto moet voldoen. De belangrijkste zijn:

– een gesloten mond (een glimlachje mag!)
– de ooraanzet moet te bepalen zijn
– de wenkbrauwen mogen niet bedekt zijn
– een egaal grijze, blauwe of witte achtergrond
– geen hoofdbedekking (tenzij uit religieuze overtuiging)
– geen grote glimmende sieraden i.v.m. mogelijke reflecties

Bril op of bril af

De meeste misverstanden gaan over het dragen van een bril. Mag dit nu wel of niet? Formeel is een bril gewoon toegestaan. We ervaren echter, dat overheidsinstanties steeds kritischer worden op het effect van een bril op schaduwen en reflecties. Vooral bij de wat zwaardere monturen is een schaduw niet 100% te voorkomen. De aard van het glas kan soms reflectie van de flits veroorzaken. Dit zijn redenen, waarom een pasfoto kan worden afgekeurd. Ook een bril met meekleurende glazen wordt niet geaccepteerd.

Om teleurstelling en ergernis te voorkomen maken we vaak een foto met bril en een foto zonder bril. U heeft dan altijd een ander ijzer in het vuur als de ambtenaar de foto afkeurt.

Pasfoto’s van baby’s

Ook van de allerkleinsten is een pasfoto noodzakelijk voor een reisdocument. Uiteraard maken we die ook. De eisen zijn formeel het zelfde als die voor volwassenen, echter men is flexibeler, als het gaat om de houding en de gesloten mond. Een paar handige tips voor een goed resultaat:

– Maak er geen ‘big deal’ van…Dit heeft z’n weerslag op het kind.
– Iets donkere kleding komt bij de allerkleinsten het contrast ten goede.
– Zorg voor een truitje of een vestje over het rompertje. Je kunt daaronder je handen kwijt, zodat die niet zichtbaar zijn terwijl je de kleine ondersteunt.
– Kies een goed moment van de dag. Als een kind wakker gemaakt moet worden in de kinderwagen, komt dat meestal het ‘humeur’ niet ten goede.
– Niet direct noodzakelijk voor een officieel document? Wacht dan nog even. Hoe ouder ze zijn hoe steviger het lijfje wordt en hoe langer ze lijken op hun eigen pasfoto..! Voor een leuke foto in de portemonnee is het natuurlijk nooit te vroeg!
– Vertrouw op de fotograaf! Uw kindje is niet de eerste. Het lukt ons eigenlijk altijd een foto te maken, die goedgekeurd zal worden!

Foreign documents

We offer ID photos for all purposes. For the US, Canada, India etc. We know about the requirements and sizes.

Pasfoto’s op locatie

Voor degenen die slecht ter been zijn of anderzins niet in de gelegenheid zijn om naar de winkel te komen, bieden we de mogelijkheid om de pasfoto aan huis of in het ziekenhuis of verpleeghuis te laten maken. Er geldt uiteraard wel een meerprijs, die afhangt van de precieze locatie. Bel met 070-3638398 voor informatie of een afspraak. Na het maken van de pasfoto op locatie kan de pasfoto weer op de locatie worden afgeleverd of door een familielid worden afgehaald in de winkel.

Digitale pasfoto e-mailservice

Het is altijd mogelijk om pasfoto’s op verzoek digitaal te ontvangen. We noteren dan uw e-mailadres en zorgen ervoor, dat uw foto de zelfde dag nog in uw mailbox zit! Deze service is gratis. U ontvangt dan ook onze nieuwsbrief. U kunt de ontvangst van de nieuwsbrief altijd stopzetten.

Acceptatie garantie

Waar het gaat om goedkeuringseisen van uw pasfoto, krijgt u 100% garantie op de acceptatie. D.w.z. we maken de foto gratis opnieuw als deze toch niet geaccepteerd wordt. We betalen echter geen geld terug. Ook niet als u elders noodgedwongen andere foto’s heeft laten maken. De nieuwe set foto’s kan natuurlijk ook voor andere toepassingen worden gebruikt.

Klik hier om een afspraak met de gemeente te maken

You are donating to : Greennature Foundation

How much would you like to donate?
$10 $20 $30
Would you like to make regular donations? I would like to make donation(s)
How many times would you like this to recur? (including this payment) *
Name *
Last Name *
Email *
Phone
Address
Additional Note
paypalstripe
Loading...