Klantenservice 070-3638398

Ringfoto Goldmember

Word ook Goldmember!

Als je bij Ringfoto Focus een nieuwe camera of nieuw objectief koopt, kies je voor de zekerheid, dat je de juiste prijs betaalt voor het artikel en dat je altijd kunt terugvallen op onze geweldige service! Het spreekt vanzelf, dat je ook verzekerd bent van het juiste advies en dat je de juiste keuzes maakt, die passen bij al je eisen en wensen. Je ontvangt daarnaast onze exclusieve Ringfoto Goldmember pas met extra voordelen, die we hieronder nader zullen toelichten.

Gratis Goldmember Klantenkaart

Als u een camera of objectief aanschaft vanaf 250 euro heeft u de pas al verdiend! U hoeft daar niets voor te doen. We koppelen het pasnummer aan uw gegevens, zodat we altijd kunnen nagaan wanneer u de aankoop heeft gedaan en welke serienummers er bijvoorbeeld van toepassing zijn. Met de Goldmember pas profiteert u van exclusieve acties en aanbiedingen, die we o.a. via onze nieuwsbrief kenbaar maken. De ontvangst van de nieuwsbrief is gratis, zonder verplichtingen.

Gratis 5 jaar garantie

Vanzelfsprekend worden alle producten, die we verkopen geleverd met de fabrieksgarantie, maar bij Ringfoto doen we meer: alle camera’s en objectieven met een aanschafprijs vanaf 250 euro worden geleverd met 5 jaar garantie! Dus als de fabrieksgarantie bijvoorbeeld 2 jaar zou zijn, krijgt u van ons 3 jaar garantie extra! Uw aankoop dient te worden geregistreerd bij Ringfoto. U kunt zich hier binnen 14 dagen na aankoop aanmelden met het nummer op de Goldmember pas. Lees hier meer over onze 5 jaar garantie.

Iedere maand 20 gratis foto’s*

Met de stempelkaart in ons Goldmember serviceboekje ontvangt u een jaar lang iedere maand 20 gratis afdrukken op briefkaartformaat! Zo kunt u een fraaie collectie van uw mooiste foto’s aanleggen. Kom elke maand even naar de winkel en bestel de ‘top 20’ op onze fotokiosken. De foto’s zijn direct klaar. Mocht u vragen hebben over uw camera of objectief, dan kunnen we die direct beantwoorden.
*Het Ringfoto serviceboekje wordt verstrekt aan klanten, die hun aankoop in de winkel doen. Bij online aankopen wordt het serviceboekje niet verstrekt.

Gratis camera inspectie

Als uw camera de nodige avonturen heeft beleefd, is het wellicht prettig om deze eens per jaar preventief te laten controleren en schoonmaken. We lopen de vitale functies na en contoleren de settings. Als er onvolkomenheden worden aangetroffen, kunnen we u direct adviseren. Bij een camera inspectie is een sensorcleaning niet inbegrepen. Mocht dit gewenst of nodig zijn, zullen we u informeren over de kosten.

Win het aankoopbedrag terug!

Naast alle bovengenoemde voordelen van onze Ringfoto Goldmember pas is het extra leuk, dat alle kopers van een camera of objectief kans maken op het terugwinnen van het aankoopbedrag! Een keer per maand wordt door Ringfoto een winnaar getrokken, die zijn/haar aankoop terugbetaald krijgt. Bent u de gelukkige? U wordt dan vanzelf door Ringfoto geinformeerd.

Voorwaarden:
Uw aankoop dient geregistreerd te zijn bij Ringfoto. Het teruggewonnen bedrag is de aankoopprijs van de camera of het objectief. Tegelijk aangeschafte accessoires komen niet in aanmerking.

You are donating to : Greennature Foundation

How much would you like to donate?
$10 $20 $30
Would you like to make regular donations? I would like to make donation(s)
How many times would you like this to recur? (including this payment) *
Name *
Last Name *
Email *
Phone
Address
Additional Note
paypalstripe
Loading...
Ma t/m vr open van 09.00 uur (Ma van 11.00) tot 17.30 uur, zaterdag tot 17.00 uur | Pasfoto's zonder afspraak
+