Klantenservice 070-3638398

Goldmember

Word ook Goldmember!

Bij Ringfoto Focus verkopen we geen camera’s………we verkopen prachtige fotomomenten en we helpen u om de juiste keuze te maken bij het vastleggen van die herinneringen! Om ervoor te zorgen, dat u altijd kunt terugvallen op onze uitstekende service en dat u nooit teveel betaalt voor onze diensten en services verdienen onze klanten onze gratis Goldmember pas! Met deze pas -en bijbehorend serviceboekje- profiteert u van tal van aanbiedingen en kortingen, speciaal voor Goldmember pashouders! 

Heel veel voordeel

Als Goldmember krijgt u gratis allerlei voordelen en privileges. Het voordeel kan oplopen tot wel 350 euro. Dat is misschien wel meer dan de prijs van uw nieuwe camera! Wat te denken van een jaar lang gratis fotograferen? Of gratis controlebeurten van uw camera, voordat u op vakantie gaat? Om maar niet te spreken van de extra korting op een mooie vakvergroting of pasfoto’s! In het serviceboekje, dat u ontvangt bij de Goldmember pas worden deze privileges -en meer- allemaal uiteengezet. Daarnaast zullen er in de winkel regelmatig aanbiedingen zijn, die alleen voor Goldmembers gelden. Ook in onze webshop bieden we regelmatig producten aan, die uitsluitend voor Goldmembers van toepassing zijn. Deze dienen dan wel in de winkel afgehaald te worden. U vindt de Goldmember aanbiedingenpagina hier.

Verdien ook een gratis Goldmember pas! 

U komt gemakkelijk in het bezit van de Goldmember pas! Bij aankoop van uw nieuwe camera in een van onze winkels heeft u ‘m al verdiend! Meer niet. Misschien denkt u: “Op internet koop ik toch veel goedkoper”, maar dan mist u o.a. dit voordeel van het kopen in onze winkel! Verder leggen we natuurlijk uit hoe de camera precies werkt, krijgt u een Nederlandse handleiding en is de garantie ook gewaarborgd door onze samenwerking met Nederlandse leveranciers. Overigens blijkt in de praktijk, dat we een zeer scherp prijsniveau hanteren. En mocht er toch een klein prijsverschil zijn, dan weegt dat niet op tegen de waarde van de kortingen in het serviceboekje! 

Unieke 5 jaar garantie voor Goldmembers 

Bij aankoop van een geselecteerde foto- of videocamera, objectief of flitser vanaf 250 euro ontvangt u uiteraard de gratis pas met alle voordelen die daarbij horen, maar daarnaast ontvangt u bovendien onze unieke 5 jaar garantie. U hoeft hiervoor niets te doen. De enige voorwaarde is, dat u bij ons geregistreerd staat als Goldmember. Daarvoor dient u uw aankoop te registreren bij onze organisatie RINGFOTO. Uw e-mailadres wordt bewaard, zodat we u op de hoogte kunnen houden van garantiezaken, maar ook van acties en aanbiedingen. Let op! Een artikel komt uitsluitend in aanmerking voor de 5 jaar garantie als dit expliciet vermeld staat op de website en/of in de winkel en na registratie op www.ringfoto.nl/goldmember. Normaalgesproken verzorgen wij die registratie voor u.

Win je aankoop terug

Uniek in Nederland is de kans om uw aankoop terug te winnen! Iedere maand wordt er uit de geregistreerde Goldmember aankopen bij Ringfoto een winnaar getrokken. Deze winnaar ontvangt het aankoopbedrag terug van de betreffende Ringfoto winkel. Bijgekochte accessoires komen hier niet voor in aanmerking.

Voorwaarden

De Goldmember pas wordt gratis verstrekt bij aankoop van een camera vanaf 250 euro. Alleen aankopen, gedaan in onze winkel komen in aanmerking. Bij de overhandiging van uw Goldmember pas vragen we om uw adresgegevens en uw e-mailadres. Deze zijn noodzakelijk om van de vele voordelen te kunnen profiteren. Uiteraard zullen we deze gegevens nimmer beschikbaar stellen aan derden. Indien u gebruik maakt van de kortingsakties uit het serviceboekje, vragen we u het boekje mee te nemen naar de winkel. Het serviceboekje is persoonlijk. De kortingsakties zijn bedoeld voor de pashouder of zijn / haar gezinsleden. De Goldmember pas en de daarbij behorende kortingsakties zijn uitsluitend in de winkel geldig. Genoemde kortingspercentages zijn van toepassing op de reguliere winkelprijs en gelden niet i.c.m. andere akties.

You are donating to : Greennature Foundation

How much would you like to donate?
$10 $20 $30
Would you like to make regular donations? I would like to make donation(s)
How many times would you like this to recur? (including this payment) *
Name *
Last Name *
Email *
Phone
Address
Additional Note
paypalstripe
Loading...