Klantenservice 070-3638398

Klantenservice


Ringfotofocus.nl is de webshop van Foto-Film-Projectie Focus BV, handelend onder de naam Ringfoto Focus. Bij de bestelling van een product zullen de medewerkers u adviseren en begeleiden bij het gebruik van het artikel, alsof u het in de fysieke winkel koopt. Ook eventuele garantiezaken worden door de fysieke  winkel afgehandeld. U bent dus in goede, persoonlijke handen en verre van een ‘klantnummer’.

Ringfoto Focus Den Haag
Thomsonlaan 96
2565 JE Den Haag
tel. 070-3638398
Kamer van Koophandelnr. 27060307
BTW nr. NL008758529B01
IBAN rekeningnr. NL 30 INGB 066 90 11 002 t.n.v. Foto-Film-Projectie Focus BV

We zijn aangesloten bij Ringfoto, de grootste organisatie van fotospeciaalzaken in Europa. Dat geeft zekerheid en vertrouwen.       

Over Ringfotofocus.nl

Ringfotofocus.nl is de webshop van Ringfoto Focus.  De webshop is een belangrijk verlengstuk van onze winkel en andersom! U heeft de mogelijkheid u online te orienteren en eventueel de aankoop te doen. Vanzelfsprekend bent u meer dan welkom in onze winkel. U heeft dan de gelegenheid om het product nog beter te bekijken en wij hebben de gelegenheid u nog beter te informeren over het gebruik ervan!  In alle gevallen bent u ervan verzekerd, dat u de juiste keuze maakt, tegen de juiste concurrerende prijs!

Bestellen en betalen

Zodra u uw keuze heeft gemaakt volgt u de stappen in het bestelproces. U kunt aangeven of u het product thuisbezorgd wilt hebben of dat u het in de winkel af wilt halen. In beide gevallen verloopt de betaling bij voorkeur via iDeal, de snelle en veilige betaalmethode. Uw betaling wordt verwerkt door Mollie.com, een zeer betrouwbare partner. Het is ook mogelijk om te betalen met een creditcard (VISA, Mastercard) Omdat de verwerking van creditcardbetalingen iets langer duurt, kan dit wel zorgen voor een kleine vertraging bij de levering. Uw betaling via iDeal verdient dus de voorkeur. Wilt u het product in de winkel afhalen en betalen? Neemt u dan telefonisch contact met ons op om te reserveren.

Betalingsmogelijkheden in de webshop:

  • iDeal (bij voorkeur en als snelste geleverd)
  • Creditcard (Mastercard en Visa)
  • BanContact (Voor Belgische klanten)
  • VVV Giftcard (tot maximaal 50 euro per transactie)
  • Overboeking (U betaalt de factuur dan aan Mollie.nl)

Bij betaalwijzen anders dan iDeal bestaat de kans op vertraging bij uitlevering, als gevolg van extra autorisatieprocedures.

Uiteraard is het ook mogelijk om te betalen via een factuur. De procedure is dan dat wij u een pro-forma factuur sturen, zodat u het bedrag kunt overmaken op onze IBAN bankrekening. Na ontvangst van uw betaling sturen we het artikel op of melden we u dat het in de winkel klaar staat.

Levertijden

Bij de producten wordt een voorraadindicatie vermeld. Als u zeker wilt weten of we iets wel of niet hebben, neemt u dan contact met ons op. Voorraadaanduidingen zijn altijd indicatief en er kunnen geen rechten aan worden ontleend. De actuele voorraad wordt dagelijks bijgewerkt, maar niet realtime.

Verzending

Wij verzenden uw bestellingen met PostNL. Een betrouwbare partner. Op werkdagen besteld voor 16.30 uur is de volgende dag geleverd, indien het artikel op voorraad is. Ook op zaterdag! Alle bestellingen vanaf 100 euro worden gratis verzonden. Bij kleinere bestellingen zijn de verzend- en administratiekosten 6,95 euro.

Retouren

Indien u een product wilt retourneren neem dan altijd eerst telefonisch contact met ons op. We kunnen dan overleggen of een ander artikel beter bij u past. Indien u binnen twee weken besluit af te zien van de aankoop, zullen we het product altijd terugnemen en u het aankoopbedrag inclusief eventueel gemaakte verzendkosten binnen een week terugbetalen. Het spreekt vanzelf, dat wij producten alleen terugnemen als aan strikte voorwaarden is voldaan:

– Het artikel en de verpakking moeten in nieuwstaat zijn. Datzelfde geldt voor de accessoires, gebruiksaanwijzing en eventuele software.
– Het serienummer van het product wordt altijd door ons gecontroleerd.
– Bij retournering van printers en scanners geldt nadrukkelijk, dat verzegelings- en transporttape niet verwijderd mag worden en dat inktcartridges niet uitgepakt en geplaatst mogen zijn.
– In kader van de wet op Aankopen op Afstand is het retourneren van producten mogelijk tot 14 dagen na aankoop.

Een aankoop, die u wel heeft voldaan, maar nog niet geleverd heeft gekregen, omdat het product nog niet beschikbaar was, kan kostenloos worden geannuleerd indien u toch van de aankoop af ziet. Dit geldt vanzelfsprekend niet bij aankopen, die nadrukkelijk als Pre-Order zijn aangemerkt.

Een aankoop van een product, waarvan de levertijd uiteindelijk toch afwijkt van hetgeen wordt vermeld op de website kan altijd worden geannuleerd. De reeds gedane betaling wordt dan teruggestort binnen een week. We zullen u in dat geval eerst benaderen en met u in overleg treden.

Garantie

Op ieder product is fabrieksgarantie van toepassing. Afhankelijk van het merk is dat 1 of 2 jaar. Enkele fabrikanten bieden een langere garantietermijn. Daarvoor is meestal een online registratie noodzakelijk. Vanaf maart 2018 geldt op een aantal artikelen een gratis Goldmember Garantie van 5 jaar. Dit wordt duidelijk bij het beteffende artikel vermeld en is alleen van toepassing na registratie van de aankoop op de speciale Ringfoto Goldmember website. U vindt daar elders op deze website meer informatie over. Voor nog meer zekerheid adviseren we u om gebruik te maken van het Ringfoto Service Totaal Plan. Uw apparatuur verzekerd tegen alle onheil van buitenaf en dat tegen nieuwwaarde en zonder eigen risico!

Vragen

Mochten er vragen zijn over het bestelproces, levertijden, betalingsmogelijkheden of anderszins, schroom dan niet om contact met ons op te nemen. Onze formele leveringsvoorwaarden vindt u hier.

You are donating to : Greennature Foundation

How much would you like to donate?
$10 $20 $30
Would you like to make regular donations? I would like to make donation(s)
How many times would you like this to recur? (including this payment) *
Name *
Last Name *
Email *
Phone
Address
Additional Note
paypalstripe
Loading...