Klantenservice 070-3638398

Verzekeren

All Risk Flex verzekeren

Met All Risk Flex verzekering verzeker je jouw nieuwe en gebruikte foto apparatuur tegen reparatieschade gewoon per maand.

Een ongeluk zit in een klein hoekje. Ruim 60% van de defecten ontstaan door gebruikersfouten en vallen buiten de wettelijke fabrieksgarantie. Met de WERTGARANTIE All Risk Flex polis heb je de zekerheid van een goed werkend apparaat en geen hoge reparatiekosten meer, wel zo fijn!

De All Risk Flex verzekering biedt een uitgebreide aanvulling op de wettelijke rechten en fabrieksgarantie voor een laag vast bedrag per maand. Dit geldt ook voor gebruikte apparaten; hierbij speelt de leeftijd van het apparaat geen rol.

WERTGARANTIE All Risk Flex

Bij Ringfoto kun je je waardevolle camera of lens verzekeren met de WERTGARANTIE All Risk Flex polis. Deze kun je afsluiten bij je lokale Ringfoto vestiging tot 30 dagen na aanschaf van je apparaat. Het is mogelijk om maximaal 3 componenten op één polis te verzekeren, bijvoorbeeld je nieuwe camera, een lens en een flitser. Je hebt dan de keuze tussen de uitgebreide basisdekking en voor volledige zekerheid, de premium-dekking. Diefstaldekking is optioneel voor beide dekkingsmogelijkheden.

Uitgebreide Basisdekking

Bij Ringfoto ben je zeker van de standaard fabrieksgarantie. Deze garantie geldt echter alleen voor materiaal-, constructie- en productiefouten. Met WERTGARANTIE All Risk Flex basisdekking ben je al vanaf € 3,- per maand direct verzekerd tegen schades en defecten welke niet binnen de fabrieksgarantie vallen, zoals valschade, elektronische schade of displaybreuk. Daarnaast wordt de fabrieksgarantie ook uitgebreid, zodat je je geen zorgen meer hoeft te maken over je camera.

Volledige zekerheid: de Premiumdekking

De WERTGARANTIE All Risk Flex basisdekking kan worden uitgebreid naar de premiumdekking. Met de All Risk Flex premiumdekking is jouw camera gedekt tegen bijvoorbeeld slijtage, nalatigheid en ongevallen. Daarnaast kun je optioneel een diefstaldekking toevoegen.

Extra zekerheid

Ook als een reparatie niet meer mogelijk is, kun je op ons rekenen. De dagwaarde van je camera of lens wordt vergoed met een minimumbedrag van 150 euro voor de aanschaf van een nieuw apparaat. Na de eerste 2 schadevrije jaren stijgt de minimale aankoopbijdrage met 25 euro per jaar, wanneer tussentijds geen schade wordt geclaimd.

Looptijd

Een All Risk Flex verzekering ga je aan voor een periode van minimaal 12 maanden. Daarna is de verzekering per maand opzegbaar.

Wat kan er verzekerd worden met All Risk Flex?

Naast nieuwe apparatuur kan ook reeds gekochte of occasion apparatuur worden verzekerd. De leeftijd van de apparatuur maakt niet uit.

Premie

De maandelijkse premie hangt af van de prijscategorie van de apparatuur:

tot 1000 euro: € 3,- per maand
tot 2000 euro: € 4,- per maand
tot 10000 euro: € 6,- per maand

Premiumdekking: + € 2,- per maand
Diefstaldekking: + € 2,- per maand

De All Risk Flex verzekering kan uitsluitend in de winkel worden afgesloten.
Kijk voor de uitgebreide polisvoorwaarden hier en voor de dekkingsomvang hier.

You are donating to : Greennature Foundation

How much would you like to donate?
$10 $20 $30
Would you like to make regular donations? I would like to make donation(s)
How many times would you like this to recur? (including this payment) *
Name *
Last Name *
Email *
Phone
Address
Additional Note
paypalstripe
Loading...