Klantenservice 070-3638398

Havenhoofd Sessies

Doe je ook mee met de Havenhoofd Sessies?

In maart en april van dit jaar kun je met vogelaar en verrekijkerspecialist Rob ter Ellen op pad om de vogeltrek aan de haagse kust mee te beleven! Vanaf het Zuidelijk Havenhoofd en in de directe omgeving daarvan zit je Eerste Rang in deze periode van het jaar!


Wat staat je te wachten?

De Havenhoofd Sessies worden georganiseerd voor zeer kleine groepjes van 1-2 personen. Je gaat op pad met Rob ter Ellen. Rob is als verrekijkerspecialist aan Ringfoto Focus verbonden en hij is verwoed vogelaar. Hij weet heel veel te vertellen over vogels en de vogeltrek langs de haagse kust. De Havenhoofd Sessies vinden plaats op een vroeg tijdstip in de ochtend, om zo optimaal te kunnen genieten en te leren van de vogeltrek. Rob vertelt over de vogelsoorten en hun gedrag en kan perfect wijzen op zaken waar je op moet letten.

Uiteraard is een goede verrekijker of een telescoop een belangrijk onderdeel van de uitrusting van een vogelaar. Je kunt bij de Havenhoofd Sessies natuurlijk gebruik maken van een eigen verrekijker of telescoop, maar je kunt er ook eentje lenen van ons. We vragen je om dat op voorhand aan te geven bij je reservering.

Omdat de Havenhoofd Sessies bedoeld zijn voor zeer kleine groepjes en volledig in de buitenlucht plaatsvinden, achten we deze activiteit absoluut “Covid-Proof”. Uiteraard kun je alleen meedoen met inachtneming van de geldende Corona maatregelen.

Mocht je na je deelname nog enthousiaster zijn geworden en een goede verrekijker of telescoop aan willen schaffen? Kom dan naar de winkel met de voucher die je van Rob krijgt tijdens de Sessie en ontvang de “Veldgids Vogeltrek”  t.w.v. 32,95 helemaal gratis bij aanschaf van een verrekijker vanaf 250 euro.


Meld je aan

  • Vul onderstaand formulier in om een datum te reserveren. Op iedere datum zijn twee sessies.
  • Als je met twee personen wilt deelnemen, vul dan beiden het formulier in.
  • Geef aan of je gebruik wilt maken van een leen-verrekijker.
  • Je deelname wordt door ons telefonisch of per mail bevestigd.
  • Er zijn geen kosten verbonden aan je deelname.
  • Neem voor vragen contact op met de winkel.
  • Deelname is volledig vrijblijvend.

Ons assortiment verrekijkers en telescopen

In onze winkel aan de Thomsonlaan hebben we een zeer ruim assortiment verrekijkers, telescopen, statieven en vogel- en natuurgidsen. We vertellen je er graag alles over in de winkel of straks op het Havenhoofd!

You are donating to : Greennature Foundation

How much would you like to donate?
$10 $20 $30
Would you like to make regular donations? I would like to make donation(s)
How many times would you like this to recur? (including this payment) *
Name *
Last Name *
Email *
Phone
Address
Additional Note
paypalstripe
Loading...