Klantenservice 070-3638398

Parijs

Maak kans op een stedentrip naar Parijs!

Er waren al niet zoveel argumenten om je nieuwe camera niet bij ons te kopen, maar nu wordt het wel heel leuk! Als je tussen 11 en 31 december 2019 een nieuwe camera naar keuze aanschaft in onze winkel, maak je kans op een romantische stedentrip voor twee personen naar Parijs!

Het maakt niet uit welk type camera je koopt. Groot of klein, voordelige keus of topmodel, alle aankopen doen mee. Als de aankoop maar gedaan wordt in 2019!

De winnaar ontvangt een reischeque, goed voor een stedentrip naar Parijs. Voor deze actie werken we samen met het reisbureau van D-Reizen aan de Thomsonlaan 83 in Den Haag. De reis kan aldaar worden geboekt. De exacte inhoud van het arrangement wordt aan de winnaar bekend gemaakt. Deze bestaat in ieder geval uit het vervoer naar en het verblijf in de franse hoofdstad.

Op zaterdag 4 januari 2020 trekken we de winnaar. Deze wordt persoonlijk op de hoogte gebracht. Bij de aanschaf van de nieuwe camera noteren we uw contactgegevens.  Vanzelfsprekend is ons privacybeleid van toepassing. Uw gegevens worden niet met derden gedeeld. De winnaar geeft toestemming voor de publicatie van de prijsuitreiking en andere commerciele uitingen rond deze actie. In de winkel vertellen we u graag meer over deze superactie!

You are donating to : Greennature Foundation

How much would you like to donate?
$10 $20 $30
Would you like to make regular donations? I would like to make donation(s)
How many times would you like this to recur? (including this payment) *
Name *
Last Name *
Email *
Phone
Address
Additional Note
paypalstripe
Loading...