Klantenservice 070-3638398

Vogels kijken met Arjan Dwarshuis en Swarovski

Dit evenement is afgelopen. Het was zeer succesvol en we doen ons best dit in 2021 nogmaals te organiseren!

Ga op zaterdagochtend 26 september mee vogels kijken met Arjan Dwarshuis! Arjan is Nederlands’ bekendste vogelkenner. Hij zag in 1 jaar tijd maar liefst 6852 vogelsoorten in 40 landen over de hele wereld en heeft daarmee het wereldrecord in handen!

Op 26 september komt Arjan naar Scheveningen bij het zuidelijk havenhoofd voor een inspirerende ochtend vogels kijken. Hij vertelt over de soorten, die gezien worden en laat u kennis maken met de optische kwaliteit van Swarovski Optik, de kijker- en telescoopfabrikant waar Arjan ambassadeur van is.

Namens Ringfoto Focus zal de haagse vogelkenner en verrekijkerspecialist Rob ter Ellen ook aanwezig zijn om alle vragen over het gebruik van verrekijkers en telescopen te beantwoorden.

Het programma:

  • Ringfoto Focus is samen met Arjan vanaf 07.00 uur ‘s morgens bij het zuidelijk havenhoofd van Scheveningen aanwezig. Op dit vroege tijdstip is de kans op bijzondere waarnemingen het grootst en is het nog rustig in de omgeving. U kunt in de directe omgeving vrij parkeren.
  • Arjan zal zichzelf introduceren en over zijn ontmoetingen met de vele vogelsoorten vertellen. Hij vertelt met welke Swarovski apparatuur hij werkt en hoe zijn ervaringen daarmee zijn.
  • U heeft de gelegenheid om enkele Swarovski producten zelf te proberen en de perfecte kwaliteit van Swarovski te ervaren. U kunt uiteraard ook uw eigen verrekijker meenemen.
  • Bij strandtent La Cantina kunt u terecht voor een kopje koffie. We organiseren dit vooralsnog niet collectief i.v.m. de corona-maatregelen. De koffie is wel voor onze rekening!
  • De ochtend met begeleiding van Arjan Dwarshuis eindigt rond 12.00 uur. Deelname is volledig gratis, zonder enige verplichting. Aanmelden is wel gewenst. Stuur daarvoor een e-mail met uw gegevens naar vogelskijken@ringfotofocus.nl
  • Als u zich als deelnemer aan deze ochtend later meldt voor meer informatie over ons grote assortiment verrekijkers en telescopen in onze winkel aan de Thomsonlaan, krijgt u bij aanschaf van een verrekijker of telescoop het boek ‘Een bevlogen jaar’ van Arjan Dwarshuis of een Swarovski CSB cleaningkit kado!

Aandacht voor COVID-19
Deze activiteit vindt volledig plaats in de open lucht. We achten het daarom verantwoord, ook bij een groter aantal deelnemers. De actuele RIVM maatregelen worden gerespecteerd. Omdat de verrekijkers van hand tot hand kunnen gaan, zullen ontsmettingsdoekjes aanwezig zijn. Vanzelfsprekend vragen we u alleen deel te nemen zonder verkoudheidsklachten.

U ontvangt kort voor aanvang van de excursie ter bevestiging een e-mail. Uw mailadres wordt daartoe eenmalig toegevoegd aan ons nieuwsbrievenbestand. U kunt zich op ieder moment afmelden.

Ja, ik meld me graag aan voor de excursie met Arjan Dwarshuis op 26 september a.s.

You are donating to : Greennature Foundation

How much would you like to donate?
$10 $20 $30
Would you like to make regular donations? I would like to make donation(s)
How many times would you like this to recur? (including this payment) *
Name *
Last Name *
Email *
Phone
Address
Additional Note
paypalstripe
Loading...