Klantenservice 070-3638398

Smalfilm Kopieservice

Smalfilm kopieservice

Op zolders, kelders en in verhuisdozen staan vaak nog tientallen filmspoelen met unieke opnamen van weleer. De geboorte van je moeder, het huwelijk van opa en oma of andere nostalgische beelden liggen vaak te verstoffen, omdat niemand het bestaan ervan kent. Of je weet eenvoudig niet wat je ermee kunt doen!

Niets is leuker dan het opnieuw beleven van deze mooie momenten en ze te delen met je eigen kinderen of familie en vrienden! We hebben de mogelijkheid om klassieke Super 8/ Dubbel 8 filmpjes over te zetten op een DVD of op een USB stick!

De kosten

De prijs van het digitaliseren van het oude filmmateriaal wordt bepaald door 2 componenten:

1. Het aantal ingeleverde filmspoelen a 2 euro
2. Het aantal minuten a 1,65 euro
Het minimale aantal bedraagt 30 minuten. De beelden worden in HD kwaliteit gescand.

Indien gekozen wordt voor het opslaan op een USB stick of harddisk komen de kosten hiervan erbij. Het branden op DVD is bij de prijs inbegrepen.

Als het voldoende is om de films terug te kunnen kijken op TV, via de DVD speler, is het branden op een DVD voldoende. Is het de wens om de opnamen nog te bewerken op de computer (Apple of PC) met een videobewerkingsprogramma? Dan is het wegschrijven op een USB stick of externe harddisk de beste oplossing.

In de winkel kunnen we u vrijblijvend voorrekenen wat de kosten ongeveer zullen worden. De levertijd van het overzetten van smalfilm is 3-4 weken.

 

You are donating to : Greennature Foundation

How much would you like to donate?
$10 $20 $30
Would you like to make regular donations? I would like to make donation(s)
How many times would you like this to recur? (including this payment) *
Name *
Last Name *
Email *
Phone
Address
Additional Note
paypalstripe
Loading...