Klantenservice 070-3638398

Smartphone Fotoservice

Smartphone Fotoservice

Met onze Smartphone Fotoservice bestelt u heel gemakkelijk de mooiste afdrukken direct vanaf uw smartphone! Na installatie van onze App bestelt u direct via uw eigen wifi verbinding. De afdrukken liggen dezelfde dag klaar, maar meestal nog veel sneller! U heeft ook de mogelijkheid om uw afdrukken thuis te laten bezorgen. U rekent dan af via iDeal.

Prijzen van de afdrukken, posters en wanddecoratie vindt u bij het bestellen in de app. Het is goed te weten, dat er per opdracht een starttarief geldt van 2,25 euro. Indien u kiest voor thuisbezorgen, dan worden verzendkosten berekend.

Met de Focus Fotoservice App heeft u de mogelijkheid om verschillende producten te bestellen. Hieronder lichten we ze graag toe.

Fotoafdrukken op fotopapier

De App wordt het meest gebruikt voor het bestellen van foto’s. U kunt kiezen voor verschillende formaten, van 9×13 cm tot 60×90 cm. U kunt t/m het formaat 20×30 kiezen uit mat of glanzend papier. De grotere vergrotingen printen we altijd op pearl papier. Dat is minder kwetsbaar en zeer geschikt om in te lijsten. Bij een nieuwe bestelling staat het formaat standaard op 10×15 glanzend. Dat is het meest gevraagde formaat.

Foto’s op andere materialen

De App biedt ook de optie om foto’s te printen op andere materialen, zoals canvas, aluminium, dibond, acryl, polystyreen(pvc) en hout. U kiest het materiaal en het ophangsysteem en bestelt net zo makkelijk als een gewone foto. De meeste wanddecoratie producten worden extern vervaardigd en hebben een wat langere levertijd. Foto’s op canvas worden wel door ons zelf geproduceerd en kunnen wat sneller klaar zijn.

Verstuur een ansichtkaart!

Uniek is de mogelijkheid om via uw smartphone, vanaf uw vakantieadres een gepersonaliseerde ansichtkaart te sturen naar familie of vrienden. De kaart wordt gedrukt op karton en wordt vanuit Nederland gefrankeerd en verzonden. U betaalt via iDeal.

Digitale fotoalbums

Het is mogelijk om met uw smartphone een digitaal fotoboek samen te stellen. We werken daarvoor samen met WeBook. Het leuke is, dat u met meerderen tegelijk aan hetzelfde albumproject kunt werken. Geef eenvoudig anderen toegang tot het account en het album kan gevuld worden door meerdere mensen. Leuk na een vakantie met meerdere gezinnen. Lees hier meer over WeBook.

Met of zonder witte randen?

Een fenomeen dat kan optreden bij het bestellen van foto’s in een bepaald formaat, is het ontstaan van witte randen langs de foto’s; dan weer boven en onder, dan weer links en rechts. Dit doet zich voor als de verhoudingen van uw foto’s niet corresponderen met de verhoudingen van het gekozen papierformaat. Wij passen het totale beeld standaard in in het papierformaat, zodat er geen hoofden afvallen.

Bij een foto-verhouding van 3:4 ontstaan witte randen bij een afdruk op 10×15 (2:3) Bij panoramafoto’s verschijnen de witte randen boven en onder. Met het # uitsnijdgereedschap in de app kunt u zelf de uitkadering aanpassen en voorkomt u witte randen.

Handig stappenplan

  • Bij uw eerste bestelling vult u uw persoonlijke gegevens in. Dit is eenmalig. Bij uw volgende bestelling is deze informatie bewaard.
  • Kies voor ophalen of bezorgen
  • Klik ons adres aan
  • Kies ‘verder’
  • De foto’s worden verzonden
  • Kies uw betaalwijze; Betalen in de winkel of middels iDeal
  • Kies Bestelling plaatsen

Bekijk de video hiernaast voor een stapsgewijze instructie

You are donating to : Greennature Foundation

How much would you like to donate?
$10 $20 $30
Would you like to make regular donations? I would like to make donation(s)
How many times would you like this to recur? (including this payment) *
Name *
Last Name *
Email *
Phone
Address
Additional Note
paypalstripe
Loading...
Ma t/m vr open van 09.00 uur (Ma van 11.00) tot 17.30 uur, zaterdag tot 17.00 uur | Pasfoto's zonder afspraak
+