Klantenservice Den Haag 070-3638398 Voorburg 070-3863519

Focus Blogs

Productnieuws
29
jul

Sony DSC-RX100 VII

Sony introduceert de volgende in een inmiddels imposante rij van hoogwaardige en veelzijdige compactcamera’s! De DSC-RX100 VII (of: Mark 7) heeft uiteraard veel overeenkomsten met zijn voorgangers -of beter: zijn soortgenoten, want ze zijn allemaal nog verkrijgbaar) De belangrijkste gemeenschappelijke deler is de grote 1 inch beeldsensor, die de basis vormt voor het onderscheid met andere compactcamera’s en vooral ook smartphones: waar door de piepkleine beeldsensoren en weinig lichtsterke objectiefjes in telefoons het resultaat altijd vlak is, met weinig karakter en scherptediepte verschillen, daar presteert de RX100-serie uitmuntend, dankzij die grote sensor!

De RX100 VII doet in beeldkwaliteit niet onder voor de RX100 VI. Dat is niet het verschil. Ook het grote zoombereik van 8x (ca. 24-200 mm) is op het nieuwste model aanwezig. Wat zijn verder de verschillen?

  • De RX100 VII heeft een externe microfoonaansluiting. Dat maakt ‘m zeer geschikt voor vloggers. Goed geluid bij een vlog is minstens zo belangrijk als het beeld.
  • Het autofocussysteem beschikt over Eye-AF voor zowel mens als dier. Zowel bij foto als video. Het systeem werkt supersnel en is zelfs te vergelijken met de prestaties van de professionele A9 systeemcamera!
  • Burst Shooting mogelijkheid tot maar liefst 90 fps. Zo mis je geen moment.
  • 4K Action Steadyshot voor nog stabielere foto- of videoopnamen.

De camera komt beperkt beschikbaar vanaf de tweede week van augustus. Sony lanceert iets later ook een speciale shooting grip, speciaal voor vloggers en een nieuw ontworpen draagtas. Een set met bracket en microfoon is speciaal door Ringfotofocus.nl samengesteld en ook binnenkort beschikbaar.

Bestel de Sony DSC-RX100 VII
Bestel de Sony DSC-RX100 VII VLOGSET

Leave a Reply

You are donating to : Greennature Foundation

How much would you like to donate?
$10 $20 $30
Would you like to make regular donations? I would like to make donation(s)
How many times would you like this to recur? (including this payment) *
Name *
Last Name *
Email *
Phone
Address
Additional Note
paypalstripe
Loading...