Klantenservice 070-3638398

VIP Avond

*****UPDATE***** Als gevolg van de ontwikkelingen rond het Coronavirus hebben we moeten besluiten om onze VIP Avond tot nader order uit te stellen. Als u zich heeft aangemeld voor de VIP Avond, dan ontvangt u binnenkort onze nieuwsbrief met meer informatie.

Focus V.I.P. avond op dinsdag 24 maart 2020

Na onze eerste VIP Avond in het najaar van 2019 nodigen we u graag opnieuw uit voor een bezoek aan onze winkel aan de Thomsonlaan op dinsdag 24 maart van 19-22 uur. Deze nieuwe VIP avond zal in het teken staan van productdemonstraties en natuurlijk speciale aanbiedingen en acties! De avond is bedoeld voor iedereen, die meer wil halen uit zijn/haar bestaande uitrusting, maar zeker ook voor degenen, die willen starten of de huidige camera willen vervangen of uitbreiden. De V.I.P. avond wordt helemaal de moeite van uw bezoek waard met de gratis goodiebag, die klaar staat voor iedere V.I.P. gast! We ontvangen u graag in receptie-sfeer met, vanzelfsprekend, een hapje en een drankje! Meld u nu aan op onderstaand mailadres of in de winkel of download hier het aanmeldformulier

Nikon productdemonstratie

Tijdens de V.I.P.  avond is een Nikon specialist aanwezig, die u alles kan vertellen over de Nikon Z-serie, de spiegelloze syseemcamera’s. De Nikon Z 6 en de Nikon Z 50 zijn aanwezig, net als de reeks hoogwaardige S-line objectieven. De nieuwe camera’s maken gebruik van de Nikon Z-Mount, een nieuwe bajonetaansluiting. Met de FTZ adapter blijven uw bestaande objectieven gewoon bruikbaar, zonder beperkingen! Vanzelfsprekend geldt een geweldige actiekorting bij aanschaf of bestelling op de V.I.P. avond! We beloven, dat u tijdens de V.I.P. avond absoluut de beste prijs van Nederland betaalt voor alles van Nikon!

Godox productdemonstratie

Godox is aanwezig met haar assortiment reportage en mobiele studioflitsers. Vooral de V1 reportageflitser is ‘hot’, vanwege de ronde flitskop en de vele uitbreidingsmogelijkheden. De studioflitsers AD200/400/600 hebben een sterke accu ingebouwd, zodat op iedere locatie snel en gemakkelijk -zonder stopcontact- een studio opstelling kan worden gemaakt. Vrijwel alle Godox flitsers hebben de mogelijkheid om draadloos te worden gebuikt. Tijdens de V.I.P. avond geldt maar liefst 10% korting op het volledige Godox assortiment en een gratis opvouwbaar reflectiescherm bij iedere Godox aankoop!

Sigma Objectieven Show

Objectieven-fabrikant Sigma is aanwezig met het actuele assortiment voor Nikon, Canon en Sony camera’s. U kunt de lenzen testen op uw eigen camera. Sigma objectieven hebben een perfecte reputatie en zijn zeer vernieuwend in prijs en prestatie. Vooral de prestigieuze Art-serie gooit ook bij vakfotografen hoge ogen! Daarnaast is bijvoorbeeld de 60-600 mm telezoomlens erg geliefd bij natuurfotografen. Het is leuk deze extreme telezoomlens eens uit te kunnen proberen. Uiteraard belonen we alle Sigma aankopen/bestellingen op deze avond met een mooie kassakorting!

Leofoto statieven

We blijven razendenthousiast over de statieven van Leofoto! Deze statieven zijn gemaakt van carbon, waardoor ze heerlijk licht in gewicht zijn, met behoud van de kwaliteit en robuustheid! De keuze is enorm: pootdikte, aantal segmenten, met of zonder balhoofd of schommelkop, met of zonder middenzuil, met of zonder afneembaar eenbeenstatief, alles is mogelijk en naar eigen smaak te selecteren. Als je eenmaal een Leofotostatief hebt gevoeld wil je niks anders meer! Profiteer tijdens de V.I.P. avond van 10% korting op alles van Leofoto!

B+W T-Pro kennismaking

Onlangs introduceerde filterfabrikant B+W een nieuwe lijn hoogwaardige beschermfilters. We zijn altijd erg enthousiast geweest over de kwaliteit van B+W filters en verkopen al jaren de UV 010 filters, hoofdzakelijk als bescherming voor de lens. De nieuwe reeks T-Pro 007 Clear MRC Nano filters zijn echter nog neutraler van karakter en hebben totaal geen invloed op het beeld, waar een UV filter altijd enigzins een teveel aan blauw corrigeert. Mooi is ook de messing ring, die extreem dun is, om vignettering te voorkomen. Profiteer tijdens de V.I.P. avond van 10% inruilkorting bij vervanging van uw huidige filter voor een T-Pro 007 filter. Kijk in webshop voor alle formaten.

Verrekijker- en telescoop demonstratie en excursie-aanmelding

Wellicht heeft u reeds vernomen, dat de gelijknamige vestiging in Voorburg dit voorjaar haar deuren zal sluiten. Collega Rob ter Ellen, zeker geen onbekende in haagse vogelaarskringen en eigenaar van de winkel aldaar zal vanaf komende zomer zijn expertise op het gebied van verrekijkers en telescopen aanwenden en in samenwerking met ons vogel- en natuur excursies gaan organiseren! Tijdens de V.I.P. avond kan hij alles vertellen over het gebruik van verrekijkers en telescopen en kan ingeschreven worden voor de eerste excursie die we gezamelijk zullen inplannen!

Verwelkomen we u op 24 maart a.s.? Meld u dan nu aan!

De Focus VIP Avond wordt gehouden op dinsdagavond 24 maart in onze winkel aan de Thomsonlaan van 19.00 – 22.00 uur. Onder het genot van een hapje en een drankje kunt u zich geheel vrijblijvend laten informeren over de producten en aanbiedingen van diverse topmerken. U kunt zich aanmelden via vipavond@ringfotofocus.nl met vermelding van uw NAW-gegevens of via het aanmeldformulier in de winkel. De toegang is gratis, op voorwaarde van aanmelding.

Als u met de auto komt, houdt u er dan rekening mee, dat op de Thomsonlaan na 18.00 uur betaald parkeren van toepassing is?

De Focus VIP Avond is mede mogelijk gemaakt door

You are donating to : Greennature Foundation

How much would you like to donate?
$10 $20 $30
Would you like to make regular donations? I would like to make donation(s)
How many times would you like this to recur? (including this payment) *
Name *
Last Name *
Email *
Phone
Address
Additional Note
paypalstripe
Loading...