Klantenservice 070-3638398

Fotoservice

Onze Fotoservice

In onze winkel aan de Thomsonlaan kunt u terecht voor de mooiste fotoafdrukken. Of uw foto’s nu op een geheugen-kaart, USB stick of uw telefoon staan, we kunnen uw opnamen altijd en meestal direct afdrukken in ons eigen laboratorium. We werken met geavanceerde printers met inkjettechnologie. Dat zorgt voor een hoge scherpte, uitstekende kleurweergave en een lang houdbaar resultaat.

 

Papierformaten

We drukken af op ieder papier formaat, maar uiteraard zijn een aantal afmetingen favoriet en veel gebruikt. Voor deze formaten is er dan ook genoeg keuze in fotolijsten. De meest gebruikte afmetingen zijn: 9×13 cm, 10×15 cm, 13×18 cm, 15×20 cm en 20×30 cm.

Papiersoorten

Ieder formaat is verkrijgbaar met een glanzend of een mat oppervlak. Dat is natuurlijk vooral een smaakkwestie, maar als een foto moet worden ingelijst, adviseren we voor mat papier te kiezen: de foto gaat dan niet zo plakken aan het glas, zodat er geen donkere vlekjes verschijnen als gevolg van de druk van het papier tegen het glas.

Onze bestelkiosken

In de winkel staan verschillende bestelkiosken opgesteld, waarmee u terplekke afdrukken kunt bestellen van bijna iedere geheugendrager. Dat kan zelfstandig gebeuren, maar uiteraard staan we voor u klaar om te helpen en te adviseren! Als u eenmaal kennis heeft gemaakt met de werkwijze, kunt u het de volgende keer zelf.

 

 

You are donating to : Greennature Foundation

How much would you like to donate?
$10 $20 $30
Would you like to make regular donations? I would like to make donation(s)
How many times would you like this to recur? (including this payment) *
Name *
Last Name *
Email *
Phone
Address
Additional Note
paypalstripe
Loading...